Water – het cruciale belang van een vochtbalans in evenwicht


Water - het cruciale belang van een vochtbalans in evenwicht. Een tekort aan water kan aan de basis liggen van o.a. een futloos gevoel, hoofdpijn, een slechte nachtrust en tal van andere kleinere maar ook grotere ongemakken. Als je wil weten welke symptomen mogelijks gelinkt zijn aan een beginnende uitdroging, lees dan zeker verder.

Read more...

Emotionele ondersteuning met essentiële oliën


Emotionele ondersteuning met essentiële oliën – het was een openbaring voor me!
In mijn visie om de algemene toxiciteit van mijn lichaam te verlagen om zo mijn vitaliteit te verhogen past dit helemaal. Essentiële oliën kunnen immers ondersteuning bieden op fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel vlak. 

Read more...

Adem en emoties

De invloed van emoties op je ademhaling en de wisselwerking tussen beide is groter dan je wellicht denkt.


Read more...

Het emotionele brein


Bepalen jouw emoties ook hoe jouw dag er uit ziet? 
 
Misschien antwoord je spontaan ‘neen’. Rationeel denken we vaak dat we het allemaal onder controle hebben. Maar niets is minder waar – jouw emoties en jouw gedachten bepalen jouw gedrag en hebben dus een heel grote invloed op de manier waarop jouw dag er uit ziet! 
Read more...

Chronische hyperventilatie


Chronische hyperventilatie – net als zo veel mensen had ik daar vroeger last van… alleen was ik me daar niet van bewust. Wil jij weten wat het is en of jij hier mee te maken hebt, doe de test!

Read more...
 
Read Older Updates