Xeno-oestrogenen – mijd deze hormoonverstoorders als de pest!

Xeno-oestrogenen – mijd deze hormoonverstoorders als de pest!

Dagelijks worden we blootgesteld aan een vrachtlading aan xeno-oestrogenen die onze gezondheid en algemeen welzijn bedreigen. Denk hierbij aan een heel gamma gaande van de typische vrouwenkwaaltjes tot diverse vormen van kanker.  
Veel vrouwen zijn zich niet niet van bewust en brengen zichzelf dus onbewust heel wat schade toe! Het goede nieuws is dat je zelf heel wat in de hand hebt om hier preventief iets aan te doen.
Read more...

Essentiële oliën voor hormoonbalans bij gewichtsproblemen

We gaan er bij gewichtsproblemen vaak van uit dat ze ‘er gewoon bij horen’ en een onontkoombaar onderdeel zijn van hormonale veranderingen naarmate we ouder worden. Echter, vaak ligt er een dieper probleem aan de basis dat veelal over het hoofd wordt gezien. Want zowaar alles - van waar die extra kilo’s zich op je lichaam nestelen tot de onbedwingbare trek of nog de ‘cravings’ die je maar niet de baas lijkt te kunnen - kan te maken hebben met hormonen.
Read more...

Hormoonbalans – 8 tips om meteen mee aan de slag te gaan

Hormoonbalans is cruciaal als jij gezond en vitaal door het leven wil. Als jouw hormonen ‘overhoop’ liggen, dan kan dat veel (nadelige) gevolgen hebben; denk aan stemmingswisselingen, slaapproblemen, hoofd- en menstruatiepijnen, vermoeidheid en gebrek aan energie, eetbuien en gewichtsproblemen om er maar een paar te noemen. 
 
Echter, je hebt hier zelf meer invloed op dan je wellicht denkt.


Read more...

Essentiële oliën voor hormoonbalans bij stress

Dat stress niet gezond is voor het lichaam weten we vaak wel. Maar we beseffen meestal niet in welke mate stress een invloed heeft op het uit balans brengen van ons hormonaal systeem. Hoe brengt stress onze hormonen uit balans? En hoe kunnen essentiële oliën hier een rol in spelen?

Read more...

Aroma Freedom


Aroma Freedom Techniek is de snelste, zachtste en gemakkelijkste methode om negatieve gedachten, gevoelens en herinneringen op te lossen door gebruik te maken van geur.  
Read more...
 
Read Older Updates