Aura reinigen met essentiële oliën


Negatieve gedachten en emoties zoals piekeren, frustratie, boosheid, angst.. hebben een lage frequentie en brengen jouw energieveld naar beneden. Positieve gedachten en emoties zoals blijheid, vrede, liefde vertrouwen,… hebben een hoge frequentie en brengen je energieveld naar boven.

Een handige en makkelijke manier om je frequentie op peil te houden is door gebruik te maken van essentiële oliën.

Read more...

Water – het cruciale belang van een vochtbalans in evenwicht


Water - het cruciale belang van een vochtbalans in evenwicht. Een tekort aan water kan aan de basis liggen van o.a. een futloos gevoel, hoofdpijn, een slechte nachtrust en tal van andere kleinere maar ook grotere ongemakken. Als je wil weten welke symptomen mogelijks gelinkt zijn aan een beginnende uitdroging, lees dan zeker verder.

Read more...

Emotionele ondersteuning met essentiële oliën


Emotionele ondersteuning met essentiële oliën – het was een openbaring voor me!
In mijn visie om de algemene toxiciteit van mijn lichaam te verlagen om zo mijn vitaliteit te verhogen past dit helemaal. Essentiële oliën kunnen immers ondersteuning bieden op fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel vlak. 

Read more...

Adem en emoties

De invloed van emoties op je ademhaling en de wisselwerking tussen beide is groter dan je wellicht denkt.


Read more...

Het emotionele brein


Bepalen jouw emoties ook hoe jouw dag er uit ziet? 
 
Misschien antwoord je spontaan ‘neen’. Rationeel denken we vaak dat we het allemaal onder controle hebben. Maar niets is minder waar – jouw emoties en jouw gedachten bepalen jouw gedrag en hebben dus een heel grote invloed op de manier waarop jouw dag er uit ziet! 
Read more...
 
Read Older Updates Read Newer Updates