Voor jouw emotionele vrijheid en mentale rust
Laat negatieve emoties  en belemmerende overtuigingen los zodat jij vrijer in het leven kan staan
Zet deze buitengewone saboteur buiten spel

Hou jij jezelf tegen?

Wil jij vooruit? Wil jij stappen zetten? Wil jij je leven veranderen, maar weet niet hoe?

Herken jij het… dat stemmetje… in je hoofd? Dat je vertelt dat je niet goed genoeg bent of je keer op keer aan je mislukkingen herinnert?

We kennen het allemaal!

Maar wist je dat dat negatieve innerlijke stemmetje vaak je grootste energierover is? Eén van de zaken die ons tegenhouden en klein houden, zijn die steeds malende gedachten en de daaraan gekoppelde emoties. 

Dat kost bakken vol energie en zorgt voor een niet te onderschatten toxische belasting van jouw lichaam en geest.
Droom jij van

 • Meer zelfvertrouwen en minder twijfelen aan jezelf?
 • Het stoppen van gedachten die je steeds in dezelfde rondjes doen draaien?
 • Negatieve herinneringen achter jou te laten?
 • Negatieve zelfpraat elimineren?
 • Uitstelgedrag aanpakken?
 • Beter je grenzen aangeven?
 • Slechte gewoonten elimineren? (suiker, perfectionisme, roken,…)
 • Duidelijkheid krijgen over je levensdoel of de volgende stappen?
 • Helderheid en meer vertrouwen op jezelf?
 • Eindelijk je doelen en dromen waar te maken?
Dan is Aroma Freedom wellicht iets voor jou. 

Aroma Freedom helpt je om je dromen waar te maken 
door toxische gedachten en emoties los te laten

Door contact te maken met het onderbewuste en emotionele lading af te halen van negatieve ervaringen of zelfs onbewuste herinneringen waarvan je het bestaan vergeten was, haal je weerstand weg, los je angsten op en voorkom je dat je in de toekomst terugvalt in oude patronen.

De Aroma Freedom Technique (AFT) is een verrassend snel proces waarbij essentiële oliën worden gebruikt om negatieve denkprocessen, gevoelens, herinneringen en beperkende overtuigingen los te laten die je ervan weerhouden je dromen en doelen te bereiken.
En terwijl andere coaches of therapeuten ook op jouw mindset werken, is dit toch anders
 
 • Het is een inwendig proces, op niveau van het onderbewuste. Dus je hoeft helemaal niet ‘te praten’ wat door velen als 'opluchting' wordt ervaren.
 • Deze techniek werd ontwikkeld door Dr. Benjamin Perkus, gerenommeerd Klinisch Psycholoog en werkt uitsluitend met de essentiële oliën van Young Living. Deze techniek werkt zo krachtig dat je al verschil kan merken vanaf de eerste sessie.
 • Geur is een automatisch proces, je kan niet ont-ruiken, je transformatie gebeurt dus helemaal automatisch
 • Je werkt aan een specifiek doel of met een specifieke herinnering.

Ik ben gecertificeerd Aroma Freedom Practitioner en begeleid jou graag door het proces.

Emoties loskoppelen van negatieve ervaringen


Als we dingen meemaken die we als minder aangenaam ervaren, wordt er door onze hersenen een negatieve emotie aan die ervaring gekoppeld. Dit gebeurt vaak al in onze jeugd en daar wordt gedurende je leven meer lading aan toegevoegd. We bouwen dan een beschermingsmechanisme op om die emotionele pijn niet meer te hoeven voelen. Daardoor vertonen we uitstelgedrag of neigen we naar perfectionisme, hebben we een onbedwingbare drang naar zoet,…

Op dezelfde plaats in de hersenen waar emotie aan een ervaring gekoppeld wordt, zit ook ons reukorgaan. Reuk is primair en automatisch en het enige zintuig dat niet gefilterd wordt door de hersenen. Door specifieke oliën door de (bewuste of onbewuste) herinnering of situatie heen te ademen, ontkoppel je de negatieve emotie van de situatie waardoor deze neutraal wordt en geen invloed meer heeft op jouw manier van reageren.

Door het ruiken van bepaalde oliën volgens een bepaald proces koppel je de emotie los van de ervaring. Op deze manier kan je verwerken en loslaten. Hierdoor ben je in staat stappen vooruit te zetten.


Wil jij komaf maken met negatieve emoties en belemmerende overtuigingen?
Dan is Aroma Freedom echt iets wat jij nu nodig hebt
Als we mekaar nog niet kennen, ik ben Véronique, VitaliteitsCoach. “Verlaag je toxiciteit, verhoog je vitaliteit – verander je leven” – is mijn motto.
 
Mijn holistische coachingsaanpak is er op gericht om je toxische belasting te verlagen om aldus je vitaliteit, je gezondheid en algemeen welzijn te verhogen. 
 
Ik help overweldigde vrouwen hun leven op een natuurlijke manier te transformeren van moe en futloos naar energiek en vol vitaliteit door hen te leren samenwerken met hun lichaam. 
 
Als gecertificeerd AFT-Practitioner help ik jou om negatieve gedachten, gevoelens en herinneringen los te laten en te vervangen door nieuwe inzichten en een positieve mindset. 


Persoonlijk begeleidingstrajectIets waar je je hele leven over hebt gedaan, is niet in één keer opgelost. Vaak zorgen meerdere ervaringen samen in je leven ervoor dat je vastloopt. We dragen immers allemaal een rugzak mee. Daarom werk ik met trajecten om jou het best te kunnen helpen.
 We pellen de uit, laagje per laagje. Samen komen we tot de kern van je onderbewuste en lossen we hetgeen jou tegenhoudt definitief op, zodat jij niet meer terugvalt in oude patronen.


De sessies vinden online plaats. Ik doorloop met jou het hele proces, veilig en makkelijk vanuit het comfort van je eigen huis.
We werken met de essentiële oliën van Young Living. Ben je nog geen lid, dan is de starterkit onmisbaar om te starten. Ik help je graag bij het bestellen van je kit en je ontvangt tevens een korting op het coachingstraject.  Contacteer me!Ben jij het beu om jezelf tegen te werken? 

Ben jij klaar om los te laten en wil je weten wat mindset coaching voor jou zou kunnen betekenen?


 
Wil jij  stoppen met zelfsabotage?

Ben jij klaar om los te laten en wil je weten wat mindset coaching voor jou zou kunnen betekenen?
Veel gestelde vragen

Is een AFT- of TMRT-sessie iets voor mij?
Wil jij af van die toxische gedachten en emoties die jou tegen houden om stappen te zetten? Wil jij op een zachte en natuurlijke maar efficiënte manier negatieve gedachten ombuigen naar een positieve mindset? Dan is het antwoord zonder twijfel JA!

Hoeveel keer hebben we contact?
Wanneer jij kiest voor een AFT-traject, dan hebben we minstens 6 keer een 1-op-1 gesprek waarvan 4 daadwerkelijke AFT of TMRT sessies zijn. Tijdens het eerste gesprek leren we elkaar kennen en stel ik een persoonlijk plan van aanpak op voor jou. Op het einde volgt een exit gesprek waarbij we kijken hoe je nu verder kan.
Word je bij het volgen van dit traject lid van Young Living via de aankoop van de starterkit, dan word ik ook jouw persoonlijke coach om je te begeleiden in het gebruik van essentiële oliën. Aan deze begeleiding zijn geen kosten verbonden.

Kan dit proces ook zonder essentiële oliën?
Nee, dit proces combineert verschillende psychologische processen maar steunt ook op de wetenschap tussen geur en herinnering. De methodiek en de essentiële oliën (zowel in soort olie als de kwaliteit van oliën) is uitgewerkt door dr. Benjamin Perkus. We doen hierbij beroep op de zuivere essentiële oliën van Young Living, omdat alleen deze zuivere oliën een permanente verandering mogelijk kunnen maken.

Ik bestel graag de starterkit van Young Living.
Bestel je graag de starterkit? Neem dan even contact: ik help je graag met het plaatsen van de bestelling én je ontvangt tevens een korting op het coachingstraject. 

Ik word dan tevens jouw persoonlijke coach om je te begeleiden in het gebruik van essentiële oliën. . Aan deze begeleiding zijn geen kosten verbonden. Essentiële oliën kan je immers naast het emotionele, ook inzetten voor fysieke, mentale en spirituele ondersteuning. Of wat dacht je van persoonlijke verzorging en natuurlijk huishouden met essentiële oliën? Naast mijn persoonlijke begeleiding krijg je bovendien  toegang tot het online ondersteuningsplatform met de digitale Academy en de online community van Young Living gebruikers.

Laat los en laat niets jou nog tegenhouden